blogcijfers
Blog,  Blogcijfers

Mijn blogcijfers en meest gelezen blogs: mei 2018.

Blogcijfers, iets waar zoveel bloggers geheimzinnig over doen. Waarom weet ik niet, waarschijnlijk vinden ze het gewoon iets wat privé moet blijven. Maar zo is het als jonge blogger moeilijk om te weten hoe goed of hoe slecht je bezig bent, want je hebt geen vergelijkingsmateriaal. Ik ben altijd al een heel open persoon geweest, vaak wat te open maar goed. Zelf vind ik het ook leuk om anderen hun cijfers te bekijken, maar die zijn niet zo veel te vinden.

Ik vind het leuk om het maandelijks te gaan bijhouden. Heb ik hoge blogcijfers? Helemaal niet, maar dat maakt niet uit. Ik groei, en ik vind het leuk om het bij te gaan houden, en ik vind het ook helemaal niet erg om mijn cijfers te delen met jullie.

blogcijfers

Mijn blogcijfers op een rij, april vs mei: mijn groei.

  • Unieke bezoekers: 214 vs 1112
  • Paginaweergaven: 487 vs 3805
  • Terugkerende bezoekers: 18,2% vs 19%
  • Facebooklikes: 111 vs 145
  • Facebookvolgers: 116 vs 153

Mijn aantal bezoekers is meer dan 5 keer zoveel geworden!!

Het aantal paginaweergaven is bijna 8 keer zoveel.

Mijn top 5 van best gelezen artikelen in mei:

Besluit: ben ik goed bezig? Of niet?

Ik kan me voorstellen dat deze aantallen voor grotere bloggers om bij te huilen zouden zijn. Maar ik ben best tevreden met deze cijfers. Het is de eerste maand dat ik me volop bezig heb gehouden met mijn blog, en ik zie echt een duidelijke groei. En dat ik zelf tevreden ben, dat is het belangrijkste natuurlijk 😉 Ik heb nog veel ruimte om te groeien, en dat is dan ook mijn doel. En ik ben vooral benieuwd naar de komende maanden, benieuwd of mijn bezoekersaantal in stijgende lijn zal blijven gaan. Hoge verwachtingen heb ik niet, maar weten dat wat ik schrijf, ook echt gelezen word. Dat is natuurlijk heel fijn om te weten.

Zijn jullie open over jullie blogcijfers? En waarom wel of niet?

 

 

 

 

Please follow and like us:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *