Wie ben ik?

Welkom op mijn blog! Ik ben Stephanie en ben 31 jaar. Ik ben al dik 15 jaar samen met mijn man Jeffrey met wie ik op 3 juni 2011 getrouwd ben. Samen hebben we 3 kinderen: 2 tienerdochters Kyara (13) en Ylana (11) en een zoontje Vince (4). Jaaaa, ik was een tienermoeder šŸ˜‰

Ik ben zwaar verslaafd aan chocolade en taart en hou van de gezelligheid van een glaasje bubbels met bijpassend hapje. Ik ben een levensgenieter en geniet van de kleine dingen in het leven. Het liefst breng ik tijd door mijn ons gezin. Ik kan enorm genieten van rust en de natuur. Samen met het gezin gaan we heel graag op uitstap en we zijn dol op reizen!

Verder hou ik van koken, je kunt verschillende recepten vinden op deze blog. Ik hou wel van snel koken zonder al te veel poespas. Voor eenvoudige en snelle recepten ben je hier aan het juiste adres.

Ik heb ook ADD (attention defficit disorder) waardoor mijn leven vaak nogal chaotisch is. Ook de minder leuke kantjes van het leven deel ik. Het leven is niet alleen maar rozengeur en maneschijn, toch?

Maar deze blog is in de eerste plaats een persoonlijke blog over het leven als thuisblijfmama en over onze kinderen. Je kunt me ook volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.

Lees gezellig mee, indien je vragen, suggesties of opmerkingen hebt, hoor ik het graag!