Wie ben ik?

Welkom op mijn blog! Ik ben Stephanie, een jonge 30-er. Ik ben ongeveer de helft van mijn leven samen met mijn man Jeffrey met wie ik op 3 juni 2011 getrouwd ben. Samen hebben we 3 kinderen: 2 tienerdochters Kyara en Ylana en een zoontje op kleuterleeftijd.

Ik ben zwaar verslaafd aan chocolade en taart! Ik hou van de gezelligheid van een glaasje bubbels met bijpassend hapje. Het liefst breng ik tijd door mijn ons gezin. Ik kan enorm genieten van rust en de natuur. Samen met het gezin gaan we heel graag op uitstap en we zijn dol op reizen!

Deze blog is in de eerste plaats een persoonlijke blog over het leven als thuisblijfmama en over onze kinderen. Zoals je hierboven al kon lezen, gaan we graag op uitstap en op reis. Hierover schrijf ik maar al te graag onze ervaringen. We proberen wat milieubewuster te leven. Zo zijn we bijvoorbeeld flexitariërs en ben ik volop op zoek naar natuurlijke producten. Dit kan gaan over kuisproducten, maar evengoed over verzorgingsproducten. Je kunt me ook volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.

Lees gezellig mee, indien je vragen, suggesties of opmerkingen hebt, hoor ik het graag!