Elke mama heeft nood aan Me-time.

Omdat elke vrouw / mama tijd voor zichzelf nodig heeft. Ook ik ben blij wanneer mijn kinderen na een lange dag in bed liggen. Eindelijk wat tijd voor mezelf. Niet dat de kinderen dan zo lastig zijn, maar toch, het is niet hetzelfde als eventjes op niemand te moeten letten en ongestoord je film kunnen bekijken, je boek kunnen lezen of gewoon internetten. Vaak begin ik de vaatwas te vullen en leg ik mijn wasmachine en droogkast aan eens de kids in hun bed liggen terwijl er intussen iets leuks op tv speelt.

Ook hebben we af en toe eens nood aan We-Time. Heel af en toe hebben ik en mijn man ook eens een momentje nodig voor onszelf. Eens naar de cinema, uit gaan eten of gewoon eens naar een feestje gaan zonder dat de kindjes mee zijn. Uitgaan zelf doen we maar zelden, het is gewoon niet ons ding. Geef ons maar eten, dan zijn we zijn we het gelukkigst 😉

Please follow and like us:

Eén gedachte over “Elke mama heeft nood aan Me-time.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *